Stampile colorate  

Stampile colorate

M-am riscat și i-am oferit lui David acuarelă și evident că apoi a ajuns direct sub duș. Dacă aveți copii care tind să guste tot ce prind încercați să folosiți vopsea netoxica, David până acum doar cu așa ceva s-a jucat. Cum am făcut noi stampile colorate? Simplu, rapid, împreună și relaxați. Relaxarea vine și din faptul că băiatul meu nu pune în gură tot ce prinde. Dacă aveți copii care mănâncă tot ce prind poate nu este tocmai indicat să le oferiți dopuri de plută.

 

De ce am avut nevoie pentru a face stampile colorate?
– coli
– acuarelă
– dop de plută
– capac de sticlă și pix pentru a face forme. Bineînțeles că el a preferat să le ignore și să ștampileze pe lângă 🙂

Stampile colorate1

Dacă nu aveți dopuri prin casă, căutați pe la vecini, noi am găsit la Loli, prietena de joacă. Sau, dacă nu, eu zic că merge și să începeți să cumpărați vin. De ce? Have fun! Și spor la spălat după :))

Stampile colorate2

 

David – 1 an și 6 luni

 

Mai multe idei de jocuri și activități pe categorii de vârstă și dezvoltare de abilități găsiți aici.

 

 

 Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create514

Un comentariu la „Stampile colorate  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu