Sarpe din dopuri de sticle

Noi, cand mergem la cumparaturi in supermarket, nu ii cumparam copilului jucarii cum fac toti parintii normali, ci sticle de suc (continutul pentru noi, fireste) si capace de borcan, cat mai diferite ca marime si culoare. Asa incantat ce e de capace, incat abia reuseste casiera sa le scaneze, asa din mana baiatului, ca nu-i cale sa i le iei, La ce am folosit saptamana aceasta dopurile? Am facut un sarpe din dopuri de sticle.

Sarpe1

De ce am avut nevoie? Un siret, o bucata de material, ata, foarfeca si multe dopuri.

Am infasurat in jurul siretului o bucata de material, apoi l-am acoperit cu alta in care am facut o foarte mica gaura. Puteti sa desenati ochi pentru a arata mai haios; eu nu am vrut pentru ca David mananca tot :).

Sarpe11

Sarpe10

Gauriti capacele. Primului i-am facut o gaura mai mare pentru a intra si materialul.

Sarpe9

Sarpe8

Acum tot ce ramane este sa puneti si restul de capace. Am facut 2 modele, dar pentru David prea putin a contat, i-au placut amundoua.

Sarpe5

Sarpe4

Pacat totusi de sanatatea noastra, ca mult suc a mai trebuit sa consumam!

 

Mai multe idei de jocuri și activități pe categorii de vârstă și dezvoltare de abilități găsiți aici.

 

 

 Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create514

4 comentarii la „Sarpe din dopuri de sticle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu