Joc de energizare – ”Haosul”

Joc de energizare "Găsește participantul"

Azi va propun un joc de energizare – ”Haosul” care va ajuta la energizarea grupul si imbunatatirea concentrarii. Este un joc de grup care ajută și la crearea unei coeziuni de echipă și poate fi aplicat și în cazul lucrului cu adulții.

 

Marimea grupului: minim 8 participanti

Varsta potrivita: peste 6 ani

Materiale: pix si hartie

Descriere:

Pregatiti fisele pe care sunt inscrise responsabilitatile pentru fiecare participant. Participantii formeaza un cerc si animatorul le da fisele. La semnalul animatorilor, participantii trebuie sa inceapa sa faca ceea ce este scris pe fise, iar la urmatorul semnal trebuie sa se opreasca. Exercitiul trebuie repetat de cateva ori.

 

Exemple de responsabilitati:  sari ca iepurele”, „latra”, „canta happy birthday”. Pot fi pregatite cateva responsabilitati care sunt legate intre ele si trebuie scrise pe fise separate. Fiecare participant trebuie sa caute persoana cu responsabilitatea asemanatoare (de exemplu ” imita vaca ” corespunde responsabilitatii ” mulge vaca „).

 

Acest joc de energizare – ”Haosul” este potrivit si pentru copii mai mici.

 

Mai multe idei de jocuri și activități pe categorii de vârstă și dezvoltare de abilități găsiți aici.

 

Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create503

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu