Cum sa te epilezi acasa cand ai si un copil pe langa tine

Eu nu merg la salon să mă epilez. Nu am timp să umblu pe la saloane, când aș găsi cu chiu cu vai timp, nu găsesc liber, că asta cu timpul e ”fix acum” și dacă dau un telefon la salon, nu e liber ”fix acum”. Plus că sunt destul de calică pentru a da bani așa des la un salon, recunosc 😊 .Și când s-au aliniat planetele și am avut timp și am găsit liber și am dat bani, nu am fost mulțumită, m-am întors acasă și am băgat aparatul de epilat. Mi-a dat cu minus afacerea asta.

Nu îmi place nici să umblu ca maimuța, așa că, mă epilez acasă tot timpul. De cele mai multe ori folosesc ceara pentru că mi se pare mai rapid și nici nu primesc reclamații de la David pe motiv că fac gălăgie și îl deranjează la parcat mașinile.

Am cumpărat un aparat care topește ceara, am dat 35-40 de lei pe el, de la Bebe Tei și tot de acolo iau și rezervele cu ceară, 5 lei una. O rezervă îmi ajunge pentru un epilat total (picioare lung și brațe) și chiar îmi mai și rămâne.

Prima oară când am folosit ceara mi s-a părut groaznic, a doua oară am spus că nu o să o mai folosesc, de la a 3 a încercare, când am descoperit câteva șmecherii, folosesc aproape numai ceara. Ce nu îmi place, dar m-am adaptat, trebuie lăsat aparatul în priză cam 20-25 minute până când se topește ceara și nu ține așa topită cât pentru epilat și picioare și mâini. Dacă am în plan să mă epilez total, folosesc 2 rezerve, scot una și mă apuc de epilat și pun alta în aparat, în felul acesta când nu îmi mai place consistența pe care o are ceara, iau a doua rezervă. Deci, un inconvenient rezolvat.

Am fost nemulțumită și findcă eram prea lipicoasă după ce foloseam ceara, până am descoperit cum să o înlătur folosind dischete pentru demachiere. Le umezesc bine cu uleiul pentru bebeluș pe care nu l-am folosit niciodată la David, deci probabil a și expirat, și mă șterg bine cu ele. Sunt geniale.

Cât parchează David mașinile, eu sunt gata. Are ceva mașini, totuși 🙂 .

Folosesc și aparatul de epilat, am unul de la Braun, care se încarcă și se poate folosi fără fir, inclusiv în apă. Nu l-am încercat niciodată în baie, așa că nu știu exact cum reacționează, dar îl pornesc când mai descopăr câteva fire răzlețe. Și e cu permisiune de la David pe care, așa cum vă spuneam, îl cam deranjează zgomotul.

Pentru epilarea axială si înghinală (parțial) și epilatul de mustață … na, că am zis-o :)) folosesc ceară simplă în cutie, pe care o topesc la foc foarte mic pe aragaz și o întind folosind o paletă de verificat copiii de roșu în gât, primită de la medicul pediatru al băietului. V-am zis tot 😊 !

 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create873

3 comentarii la „Cum sa te epilezi acasa cand ai si un copil pe langa tine

  1. La fix vine postarea asta. Am visat noaptea trecuta numai picioare neepilate (ale mele) :)). Mă tentează și pe mine de ceva timp ceara, dar am tot amânat gândul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu