Cum sa il inveti culorile I

Cum sa il inveti culorile I … pe el, pe copil, sau partener dacă nu știe încă diferența dintre mov și roz 😀 . Orice informație se reține mai ușor dacă este oferită într-o modalitate atractivă. Acesta este și motivul pentru care copiii învață foarte repede prin joc. Bon, și ce-mi spusei eu zilele astea? Hai să îl învăț pe David să diferențieze culorile. Îi povestesc de mult timp despre ele, o fi reținut ceva, dar nu știu cu siguranță, din moment ce nu vorbim încă aceeași limbă.

 

Adunăm de multă vreme dopuri de sticlă, noi și toate familiile noastre. Puteți folosi în loc pom-pom, crești de rufe, hârtie colorată, paie de băut. Castroanele le-am găsit mai greu. Se pare că în zilele noastre nu mai știu producătorii să folosească culorile de bază.

Cum sa il inveti culorile

Am ales doar dopurile de culoare roșu, albastru, verde, galben, le-am amestecat, apoi i-a arătat cum să le sorteze. Succes maxim! După cum vedeți se pricele brici! Mdaaa … măcar a stat ocupat mult timp cu ele. Le-a plimbat prin toată casă de blagosloveam la fiecare pas prost calculat.

Cum sa il inveti culorile1

Ce mai contează! Copilul să fie fericit … și ocupat

David – un an și o lună

 

Mai multe idei de jocuri și activități pe categorii de vârstă și dezvoltare de abilități găsiți aici.

 

 

 Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create504

7 comentarii la „Cum sa il inveti culorile I

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu