Cum sa faci un garaj pentru masinute

După cum v-am mai povestit din când în când, David a dat jocul cu oalele pe cel cu mașinuțe. Sigur, uneori mai cere sus în Learning Tower, ia crăticioarele și vântură apa în ele, făcând lac pe mobilă … dar asta e altă poveste. De când a descoperit mașinile, le parchează pe unde apucă, adică peste tot. De când au descoperit bunicii, unchii, prietenii că îi plac mașinile, a adunat o întreagă colecție. Așa că ce mă gândi eu? Să îi fac un garaj care să îl ție ocupat o vreme. Am reușit și să îl fac și să îl văd ocupat 😀 . Cum sa faci un garaj pentru masinute?

Cum sa faci un garaj1

De ce am avut nevoie?
– o cutie de pantofi
– 15 suluri de la hârtia igienică (nu am avut suficiente așa că am folosit și suluri de la hârtia de bucătărie)
– scotch dublu adeziv
– foarfecă

Cum am procedat?
Am tăiat sulurile de hârtie de bucătărie (ar fi mai simplu să aveți doar de la hârtia igienică). Le-am pus în cutie, iar pe cele de pe lățime le-am lipit cu scotch dublu adeziv pentru a mă asigura că nu cad. Puteți să le lipiți pe toate între ele dacă vedeți că e tentat să le scoată. La fel puteți să pictați garajul, dar eu nu m-am complicat.

Cum sa faci un garaj3

Asta a fost tot. Garajul e potrivit pentru mașinile de mici dimensiuni. S-a jucat punând mașinuțele și apoi scoțându-le. A încercat și cu cele mari, a protestat un pic apoi a decis că le va parca lângă 🙂

Cum sa faci un garaj5

 

Mai multe idei de jocuri și activități pe categorii de vârstă și dezvoltare de abilități găsiți aici.

 

 

 Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create503

5 comentarii la „Cum sa faci un garaj pentru masinute

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu