Cand lucrezi prea mult, dinozaurii te salveaza (P)

După 2 weekenduri la rând de zăbovit prin Conservator și la birou, tot ce mi-am dorit a fost să fug undeva în pădure. Să văd doar frunze colorate și să uit de partituri și ”to do list”. Și asta am făcut. Ne-am îndesat câteva haine groase într-un geamantan și am fugit la munte. Și cum am avut și mândrul la pachet a trebuit să găsim și ocupație pentru el așa că, am dat o fugă la Dino Parc. Bună alegere am făcut!

Dino Parc este singurul parc tematic de dinozauri din România

Cel mai mare din Sud Estul Europei, se întinde pe o suprafață de 1,6 hectare. Sunt 50 de dinozauri în mărime naturală, fiecare atestat științific și realizat după ultimele descoperiri paleontologice

Nu știu dacă ați ajuns până acum, dar vă zic sincer că merită tot drumul.

Noi am fost și acum 2 ani când David era cât un picior de dinozaur mic 🙂 . Atunci a poposit foarte mult la locul de joacă și ne-am plimbat printre dinozauri. Acum a fost captivat de fiecare descriere citită de noi de pe panou, de fiecare dispozitiv interactiv și de fiecare activitate pe care am încercat-o și am încercat tot ce au, mai puțin traseul de aventură pentru că David nu are încă 130 cm.

Partea preferată a tuturor a fost filmul de la cinematograful 9D.

Ne-am distrat copios și am ieșit din sală cu lacrimi pe lângă ochi de la râs. Râs de frică în cazul meu și râs de amuzament în cazul lor. Dacă îl întrebați pe David cum a fost la Dino Parc primul lucru pe care îl povestește este că am văzut un film foarte tare unde mami îl ținea de picioare de frică să nu cadă. Dar lui frică nu i-a fost și evident, nici nu a căzut.

A intrat și în labiritul Laser cu ta-su unde s-au jucat de-a spionii. Dar vă sfătuiesc să nu îi angajați, s-au descurcat ”excelent„. Au atins fiecare fir de laser 🙂 Eu m-am distrat afară cu ochii pe ecran.

La sala de pictură David și-a creat propriul dinozaur, singur, liniștit, înconjurat de pensule și culori, bun moment să ne adunăm noi energia pentru alergatul care a urmat prin locul de joacă.

Am făcut împreună un DinoSelfie.

La punctul special amenajat pentru asta, e un panou cu touchscreen ușor de folosit, îți faci poza singur și o trimiți pe e-mail în câteva secunde. E de altfel singura poză la care privim toți în aceeași direcție 🙂 .

La Dino Parc poți să stai minim jumătate de zi fără să te plictisești, au și restaurant unde noi am mâncat, am băut o cafea excelentă cu lapte, am privit cerul și am urmărit frunzele cum plutesc în aer. Este extrem de relaxant, vă recomand să încercați.

Iar dacă sunteți pasionați de sărbătoarea Halloween care urmează, să știți că în perioada 27-31 octombrie se organizează Dino Halloween Party, o atmosfera înfricoșătoare cu vrăjitoare, păianjeni, dovleci sculptați, filme de groază la cinematograful 9D și traseu de noapte printre dinozauri. Film de groază 9D, nici nu vreau să îmi închipui ce senzații vor fi acolo. Să știți că sâmbătă, 28 octombrie și marți, 31 octombrie va exista program prelungit.

Dați o fugă la Dino Parc când aveți vreme, e tare frumos, mai ales toamna, aș spune eu.

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create514

2 comentarii la „Cand lucrezi prea mult, dinozaurii te salveaza (P)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu