Prima noastra sedinta foto de Craciun

Îmi doresc de mulți ani o ședință foto cu tematică de Crăciun, așa, ca în filme. Mă gândesc la asta încă dinainte de a avea copii. Numai că nu s-a potrivit. Mai întâi David a fost mic și titirez, apoi eu numai de poze nu am mai avut chef.

Dar anul acesta, când mi-a scris Mihai, fotograful meu 🙂 , cel care mă pozează pe unde mă prinde și ale cărui poze le folosesc în peste jumătate din articolele de pe blog, am zis că asta e. Acum să fie! Plus că David a crescut și stă la indicații mai ceva decât un fotomodel. Și s-a distrat cu Mihai și Mihai cu el.

Și au ieșit niște poze …. absolut superbe.

Ședința foto specială de Crăciun este făcută de Mihai, zis și Foto Experience, într-un decor amenajat în studioul lui. Sunt pe departe cele mai frumoase poze pe care le am cu David. Și aici am pus doar câteva. Cu greu le-am selectat.

Decorul este super simpatic, tridimensional, fiind ușor de folosit pentru mai multe cadre. Cum poți, de exemplu, să privești pe geam și să ai în spate cerul.

Rezultatul: o oră, peste 100 de poze, m-am oprit să mai număr după 100, un copil super fericit și o mamă la fel.

Dacă vreți și voi, pe Mihai îl găsiți fie pe site-ul Foto Experience fie pe pagina de Facebook Foto Experience Ro. Mihai face și fotografii de eveniment, eu lucrez cu el la muncă de 3 ani și pe blog la fel. Este super serios și prompt. Îți trimite pozele super rapid, nu ajunge să crească mândrul 5 cm până văd și eu pozele. Realizează și proiecte personale, instantanee sau încercări pe o temă întâmplătoare, iar asta e ca un loc de joacă pentru el, ca și cum ar face Lego … îi place Lego 🙂 Na, că am dat și din casă 🙂 ! Și face chiar și promovare de produs, afacere sau serviciu.

Prin urmare, dacă aveți nevoie de un fotograf, he is the guy 🙂

Până una alta vă mai las câteva poze să vă convingeți.

 

Cristina Buja
Sunt mamă, psiholog, trainer, ONG-ist și-n toate îmi place să îi învăț pe oameni să se ajute singuri. Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară, locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești, uneori și lacrimi, pentru că, oricât de FUN ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Aici sunt eu, la fel și altfel, mamă de băiat David și de fetiță înger Emma.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: