Placa pentru pasionati de figurine Lego

David are o mare pasiune pentru Lego și mai ales pentru omuleții Lego pe care îi cară peste tot cu el. Dacă e musai necesar să îl iau cu mine pe undeva și știu că e la fel de musai necesar să nu vorbească prea mult, îl rog să ia cu el piese Lego.

Aici eram la cursul PADS MasterClasses unde a rezistat eroic 2 ore, timp în care eu am stat jumătate pe sub masă să îi găsesc piesele pierdute 🙂 . Noroc cu mâncarea că mai luam și eu o pauză de la umblat pe sub masă.

Cum are zeci de oameni Lego m-am gândit să îi fac un suport unde să îi pună la odihnă, după cum spune chiar mândrul.

Eu am avut o placă de lemn, dar puteți folosi un carton mai gros, sau chiar o ramă foto.

Ce materiale am folosit:
– o placă de lemn
– cuburi Lego
– pistol cu silicon
– riglă

Cum am procedat:
Am lipit cuburile Lego cu pistolul de silicon, pe placă, asta după ce am măsurat cu o riglă și m-am folosit de ea să mă asigur că le lipesc în linie. Noi am poziționat placa sub patul lui suspendat unde are un loc de joacă și voiam să acoperim priza. Am fixat placa folosind bandă dublu adezivă.

Just Have FUN !

 

Mai multe idei de jocuri și activități pe categorii de vârstă și dezvoltare de abilități găsiți aici.

Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Aboneaza-te la blog”). 

 

Cristina Buja
Sunt mamă, psiholog, trainer, ONG-ist și-n toate îmi place să îi învăț pe oameni să se ajute singuri. Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară, locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești, uneori și lacrimi, pentru că, oricât de FUN ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Aici sunt eu, la fel și altfel, mamă de băiat David și de fetiță înger Emma.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: