Zapada e pentru mine “durere“

David abia așteapta să ningă. “parcă nu mai vine odată zăpada, mami, adicălea de se nu ninge azi, mami? ”. Adoră să se arunce în ea, să îl tragem cu sania, să o lingă câte puțin pe ascuns, să vadă fulgii agitați prin aer, să deschidă gura, să scoată limba și să aștepte fulgii să se așeze. “Mie așa place iarna, mami! “.

Tac.

Mie nu. Tot albul ăsta rece la un loc, ca o minciună. Așa alb era și când am născut-o pe Mica. Așa se agitau fulgii în geam și când mi-a spus doctorul că este, dar de fapt nu este. Urăsc iarna. Iarna e ziua ei când de fapt n-are sens să spui “la mulți ani” și habar n-am ce naiba ar trebui să fac. Nu știu, mâine o să fac ce o să simt. Și azi la fel.

Tac.

În frigul ăsta și în albul ăsta mincinos, închid ochii și o simt cum își deschide aripile și mă cuprinde când inima pare să stea în loc. Îmi dă căldură.

Te iubesc, Emma. Mi-e tare dor de tine! Mai stai un pic cu aripile pe mine. Am nevoie de tine.

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create861

3 comentarii la „Zapada e pentru mine “durere“

  1. Offf. Imi pare tare rau pt fetita ta. Mereu imi dau lacrimile cand citesc un articol scris despre ea. Nici nu vreau sa ms gandesc ce e in sufletul tau. Te îmbrățișez!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu