Yummy Mummy Beauty Salon pentru mamici, rules

Ce credeți voi că am făcut eu super mega interesant, într-o urâțică zi de miercuri, la prânz, când soțul era plecat în delegație și oricum dacă nu era în delegație era la muncă, așa că nu e vreo diferență? Am mâncat la restaurant? Nop! Am dormit? Nici atât! Am spălat, călcat, gătit, orice îndeletnicire de genul, de care e mare nevoie la noi acasă? Nop din nou! Aha! Am citit o carte de parenting? Ete na! Nu domnițe dragi, am fost la Yummy Mummy Beauty Salon să mă reîmprospătez. Ce am făcut cu David?

A mers cu mine, că n-am cu cine îl lăsa nici la o urgență medicală d’apăi la una ce ține de cosmetică.

Era absolut necesar pentru liniștea mea de femeie să intru într-un salon curând. Acuși împlinesc 30 de ani și nu mi-am făcut niciodată un tratament facial. Simțeam acut nevoia. Sigur, m-a ajutat mama natură cu un ten curat și blând cu mine, dar cât să mă mai bazez pe asta!? Timp acasă nu am, mă rog, mai corect nu-mi fac să mă ocup de măști, creme, minuni care îmi sună a chineză. Nici ca la 20 de ani nu mai sunt și da, nu voi mai fi niciodată. Asta cu înseamnă că îmi permit să indic 40 de ani, dacă nu am grijă de mine. Mamele ar trebui să se preocupe mai mult de ele. Un copil nu înseamnă să renunțăm să fim femei. Chiar dacă nu avem timp și bugete pentru prea multe pretenții, există soluții întotdeauna.

 

De ceva vreme zic că ajung la salon, dar îmi era greu. Ziua eram doar eu cu David. După-amiază când venea schimbul doi aveam alte treburi urgente de rezolvat. Dar nu-i așa mămici că ar fi fain să existe un loc unde să mergi cu piciul, cineva să se joace cu el și tu ca o doamnă respectabilă să te pensezi, tunzi, să ți se facă masaj sau fel și fel de tratamente? Hai că vă dau eu un pont. Există Yummy Mummy Beauty Salon. Uitați dovada:

collage

 

Eu m-am ocupat de mine în timp ce David s-a jucat în camera de alături și când a început să mă caute, l-au adus la mine.

Se face că am ajuns acolo cu gândul ca eu să petrec o oră cu o cosmeticiană draguță, în timp ce David se juca în camera de alături cu fel și fel de mingiuțe, cărticele, tractorașe. A funcționat 10 minute. Cum nu e obișnuit să stea cu altcineva a început să plângă, așa că Ana-Maria, cea care stătea cu el și care de fapt a înființat acest salon extraordinar, mi l-a adus. De altfel fetele de acolo sunt familiarizate cu astfel de situații. Bon! Și în timp ce eu eram transformată într-una mai tinerică să leșine domnul când vine din delegație, David stătea pe mine și se juca cu Ana. Nu știu când a trecut timpul și nu știu prin ce miracol reușesc fetele să calmeze copiii dar am plecat de acolo zen. Și jur că dacă nu era David cățărat pe mine și dormeam.

 

Salonul oferă o gamă largă de servicii utile – coafor, manichiură-pedichiură, cosmetică. Servicii speciale pentru femei însărcinate și mămici – tratamente împotriva căderii părului, vopsea fără amoniac, ojă semipermanentă. Plus, un mare plus, personalul este calificat și instruit pentru îngrijirea copilului. Există multe jucării atractive, pentru fiecare categorie de vârstă, cameră de alăptat și chiar scoică în care să doarmă bebe dacă ai noroc să vrea asta 🙂

 

Vă invit să dați like paginii Yummy Mummy Beauty Salon Bucuresti pentru a urmări ce oferte au și tot acolo veți vedea periodic poze cu copiii ce se distrează în timp ce mamele se relaxează, să vă minunați și să vă vie și vouă pofta.

 

 

Sunt licențiată în Psihologie și în Asistență Socială și sunt fascinată de psihicului uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Am finalizat masterul „Evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și familiei” și urmez un program de formare în specializarea ”Psihoterapia integrativă a traumei”. Cred cu tărie că oamenii sunt făcuți să fie buni și să iubească. Unii nu își dau voie. În ei stau bine de pază durerile, fricile, mecanismele de apărare, furia. Toate zidurile pe care și le-au ridicat singuri, pentru că altă dată au trebui să se apere. Altfel nu ar fi putut trăi. Altfel nu știu să trăiască. Dar altfel se poate!
Articole create509

3 comentarii la „Yummy Mummy Beauty Salon pentru mamici, rules

  1. Suna foarte atragator. Trebuie sa ajung si eu la salon urgent :)) Pacat ca asta nu e aproape de casa dar poate ma incumet sa pornesc la drum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu