Wrapul elastic – cel mai bun cadou pentru o viitoare mamica

♦ Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). ♦

Tot apar în jurul meu, ca ciupercuțele gingașe, prietene care mă anunță că vor fi mămici, sau din nou mămici. Mă bucur enorm și mă emoționez de fiecare dată de parcă ar fi vorba de mine. Bine, sunt însărcinată, mă emoționez și dacă mă linge un cățel pe mână 🙂 . Și îmi doresc să le povestesc măcar ce am aflat și eu crescându-l pe David. Nu că aș fi vreo expertă, departe acest gând, numai că acum sigur știu mai multe despre creșterea și nevoile unui copil, decât înainte de a mă pune mândrul la practică (totuși destule detalii mi-aș fi dorit să le aflu din timp). De exemplu știu că Wrapul elastic poate să facă minuni.

Cel mai potrivit cadou pentru viitori părinți, mi se pare un wrap elastic ISARA. Este un sistem de purtare ergonomic util pentru că: 

– pot păți ca mine, să nu știe de existența acestor sisteme, dar să vadă în magazine mărci cunoscute pentru îngrijirea bebelușilor care din păcate produc sisteme nesănătoase (nu fac ”M” între șolduri, femur și tibii, tipic poziției de ”broscuță” și nici ”C”, adică spatele curbat, o poziție naturală pentru bebeluși). Mai exact, la sistemele neergonomice veți observa o fășie îngustă de material între picioarele copilului, făcându-l să atârne și punând presiune pe articulația șoldului și pe regiunea pubiană, iar materialul care ar trebui să se muleze pe spatele bebelușului, lăsându-l să ia forma naturală, este dur, forțându-l să stea cu spatele drept.

– pot avea un copil ca David, care brusc pe la 3 luni a prins aversiune față de căruț 🙂
– purtarea bebelușului ajută la crearea unei legături puternice mamă-copil
– în timp ce el se liniștește și adoarme trăgând în piept mirosul și iubirea mamei, ai două maini libere să tai un morocov sau doar să bei o gură de cafea
– wrap-ul elastic este sistemul care poate fi folosit încă din prima zi de naștere,
iar copiii au nevoie să fie cât mai aproape de noi
– lipirea piele pe piele ajută la potolirea colicilor … și doamne ce nesuferiți mai sunt!

Ultima oară am comandat un wrap elastic cu ursuleți pe site-ul www.isara.ro.

A fost cadou pentru o prietenă care va naște undeva pe la sfârșitul lunii, adică azi-mâine cândva. Este absolut adorabil! Dacă vă întrebați de ce în poză sunt două exemplare, eiiii … aflați că am mai cerut unul pentru mine.

Wrapul elastic-cel mai bun cadou pentru o viitoare mamica1

M-am îndrăgostit de el așa că am vrut ursuleții aștia simpatici și pentru fetița mea. Să vă mai spun că mai am un wrap elastic de la ISARA, în perfectă stare de funcționare, chiar dacă de doi ani a fost îmblâzitor de colici și aducător de somn pentru doi copii?

 

Acesta este primul meu wrap elastic, care acum are grijă să le țină aproape pe finuțele mele 🙂

Wrapul elastic-cel mai bun cadou pentru o viitoare mamica2

Mai multe modele de sisteme ergonomice, foarte simpatice, găsiți pe site-ul www.isara.ro.

 

 

 

 Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

 

Sunt licențiată în Psihologie și în Asistență Socială și sunt fascinată de psihicului uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Am finalizat masterul „Evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și familiei” și urmez un program de formare în specializarea ”Psihoterapia integrativă a traumei”. Cred cu tărie că oamenii sunt făcuți să fie buni și să iubească. Unii nu își dau voie. În ei stau bine de pază durerile, fricile, mecanismele de apărare, furia. Toate zidurile pe care și le-au ridicat singuri, pentru că altă dată au trebui să se apere. Altfel nu ar fi putut trăi. Altfel nu știu să trăiască. Dar altfel se poate!
Articole create510

Un comentariu la „Wrapul elastic – cel mai bun cadou pentru o viitoare mamica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu