Webstock 2016 – blogging time

Ia  să vedeți voi, cum, vineri 30 septembrie, îmi iau eu concediu de la serviciu pentru a mă ocupa de un alt job, după cum îi spun eu, cel mai fancy și plin de satisfacție job al meu – blogging-ul 🙂 .

Anul trecut am fost pentru prima oară la Webstock și mi-am promis singură că voi reveni în fiecare an. Nu doar că este cel mai mare eveniment de Social Media şi comunicare din România, care reunește oameni activi online din toată țara și toate domeniile, dar și aduce speakeri de la care ai ce învăța, și mai ales mă încarcă pozitiv emoțional, mă motivează să continui munca asta și mă aduce aproape de oameni pe care am tot avut norocul să îi cunosc, dar nu reușim să interacționăm prea mult în ”real life”.

webstock-2016

Dacă dorești și tu să participi la Webstock 2016, pe 30 septembrie la JW Marriott, te poți înregistra aici și poți urmări evenimentul pe pagina de Facebook Webstock. De asemenea ai ocazia să votezi Online Personality of the Year aici, eu o susțin pe Ioana (Prințesa Urbană). Câștigătorii de la această categorie, precum și cei de la celelalte categorii din concurs vor fi anuntați în cadrul Galei, tot pe 30 septembrie, la JW Marriott, începând cu ora 19:00.

 


Webstock este un eveniment organizat de Evensys (http://www.evensys.ro/) si Vodafone (http://www.vodafone.ro/) in colaborare cu Bitdefender (https://www.bitdefender.ro/), HP (http://www.hp.ro), Coca-Cola (http://www.coca-cola.ro/), McDonald’s (http://mcdonalds.ro/), Raiffeisen Bank (https://www.raiffeisen.ro), LG (http://www.lg.com/ro/), Staropramen (http://staropramen.com/ro) si Siviero Maria (http://www.sivieromaria.ro/).

 

Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Aboneaza-te la blog”). 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create881

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu