Vacanta in Romania ♥ Sibiu

Îmi place mult să călătoresc în general, oriunde, de preferat prin locuri pe unde nu am mai fost. Îmi place și mai mult să o fac împreună cu David. Să îl duc să vadă și să afle cât de multe locuri frumoase ascunde țara asta. În urmă cu două săptămâni am fost într-o tabără de creație, la 30 de km de Sibiu. Locul este absolut superb, cu multă liniște, departe de toate și de toți. Aer pur, natură simplă și plină de culoare.

Foto Credit Film Experience

Am fost cazați la Cabana Nora în Râul Sadului. Condițiile sunt oarecum decente pentru prețurile mici pe care le au. Am avut și câteva nemulțumiri în calitate de organizator, motiv pentru care, cu regret pentru zona absolut superbă, probabil pe viitor nu mă voi întoarce aici. Nu știu cum este să te duci doar cu familia și nu cu 30 de adolescenți cum am fost eu, dar ținând cont că mereu au rezervat pentru grupuri mari, aș presupune că nu găsești prea multă liniște și nici acces la facilități (teren de fotbal, baschet, volei pe nisip, masă de tenis, biciclete de închiriat).

Foto Credit Film Experience

În ultimele două zile de tabără a venit și tati. Nu știu care dintre mine și David îl aștepta cu mai multă nerăbdare. Nu vă gândiți la romantism, după 5 zile singură cu David și 30 de adolescenți, aveam nevoie de ajutor ca de aer 🙂 .

Într-o zi am făcut o escapadă la Sibiu unde am plecat cu autocarul spre marea încântare a mândrului.

La întoarcere a dormit tot drumul. Am văzut Palatul Brukenthal (cu David în SSC ca să nu zburde) și centrul istoric al Sibiului. Mai multe detalii despre ce puteți vizita, găsiți aici. Am vrut să vedem și Grădina Zoologică și Muzeul Astra (am mai fost acum 7 ani și mi-a plăcut mult Muzeul Astra), dar a plouat așa că am amânat vizita pentru o săptămână, când ne-am întors iar în Sibiu, de data asta în familie, cu Marius și cu David (revin cu detalii).

La Grădina Zoologică copiii până în 3 ani au gratuitate și adulții plătesc 3 lei. Printr-o comparație cu cea din București, arată mult mai bine cea din Sibiu, mai primitoare și culmea, este mult mai ieftină.

Vă recomand să poposiți în zonă asta. Am observat că sunt multe pensiuni prin jur, puteți pur și simplu să stați a pagubă, să umblați prin munți sau să vizitați Cișnădie, Cișnădioara și Sibiul.

Revin și cu impresii despre călătoria de familie Sibiu – Alba-Iulia – Arieșeni.

 

Despre alte vacanțe și călătorii de familie puteți să citiți aici.

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create518

2 comentarii la „Vacanta in Romania ♥ Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu