Vacanta in Europa ♥ O zi in Bacharach, Germania

O zi in Bacharach

Un alt oraș superb pe care l-am vizitat de mai multe ori până acum, este Bacharach. Un loc ca o poveste, cu clădiri vechi, biserici la fel, castele, croaziere pe râu și vin spumant. Nu am stat niciodată mai mult de o zi in Bacharach.

 

Bacharach este una dintre cele mai populare opriri de-a lungul croazierelor pe Rin și este în același timp și punct de plecare pentru alte croaziere fluviale pe care le puteți face în Europa. Această zonă este inclusă în patrimoniul mondial UNESCO.

Burg Stahleck este marea atracție a orașului, fiind un castel de fortificație din secolul al XII-lea. Situat pe un deal înalt, printre podgorii, cu multe tufe cu mure la poale. Noi am mâncat pe săturate, urcând spre castel.

Sunt 2 drumuri care duc la el, unul ceva mai asfaltat și populat și unul pentru măgăruși, după cum râdeam noi. Drum cu mure. Am urcat pe cel al măgărușilor și am coborât pe celălalt.

O zi in Bacharach 1

În cadrul castelului puteți să vă cazați la Youth Hostel, sau să beți o bere rece și să mâncați ceva de la restaurantul lor. Priveliștea este superbă.

Dacă aveți set pentru tenis de masă, puteți să îl luați cu voi și să vă alergați la un meci.

O zi in Bacharach 2

Pe drumul dinspre castel spre oraș am trecut pe lângă Wernerkapelle, ruinile unei construcții gotice, care este un monument ridicat în memoria populației evreiești care a suferit torturi inumane.

În mijlocul podgoriilor găsiți și turnul Postenturm unde urcarea este gratuită. Urcați câteva trepte până în vârf și admirați priveliștile superbe ale văii râului.

Cel mai fain este să vă plimbați prin oraș pe jos, să vă opriți la cafenele, și terase, și restaurante. Drumul este tare fain și priveliștea la fel. Orașul este pur nemțesc cu clădiri tipice, alei cu piatră, căsuțe cu bârne de lemn și multe, multe flori la ferestre.

Ce puteți să mai vizitați chiar și când stați o zi in Bacharach?

– Altes Haus care este probabil cea mai veche clădire din oraș, și acum are inclus un restaurant.
– Biserica Sf. Petru
– Burg Stahlberg – ruinele unui castel

 

Mai multe idei de vacanțe de familie găsiți în rubrica Vacanțe și călătorii de familie.

 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create514

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu