Un pansament pentru suflet aveti?

Sunt la curte, la socrii mei, curăț cartofi și privesc pe geam. David și tatăl lui întorc pe toate părțile un leagăn cu sforile încurcate. Vorbesc între ei ca doi oameni mari gata să rezolve o problema de importanță cel puțin națională. Cât de frumoși sunt împreună! Eu, singură, curăț cartofi. Un amărât de piure oi fi și eu în stare să fac azi!

Îmi fuge mintea. Acum 3 ani priveam pe același geam. Întorceam clătite arse și mă minunam de cât de bună e viața cu mine, în timp ce îmi mângâiam fetița din pântec. M-am grăbit să cred asta. Nu că ar fi rea. E dureroasă doar.

M-am tăiat! Mă uit la rana din palmă și la sângele meu cum se amestecă cu apa. Afară băieții râd. Pântecul e gol. Cerceii se clatină pe lanț, la gâtul meu. Simt goluri.

Un pansament pentru suflet aveți? De mână mă ocup singură. 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create856

2 comentarii la „Un pansament pentru suflet aveti?

  1. Ooooof Cristina, nu trece durerea asta niciodata, nu? Asta e, trimit o imbratisare si un pansament pentru suflet. Sunt dureri pe care probabil doar le caram cu noi, ele nu trec niciodata. Planteaza un pom, un liliac si gandeste-te la ea. Cand vine primavara miroase-i florile si adu-ti aminte de ea. Ea va exista mereu, in gandul si inima ta. O imbratisare Cristina, blogul tau a facut din mine o mama mai buna 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu