Turismul in Romania si Antonia cea prea frumoasa

Sora mea dragă și prea rar văzută la ochi ne-a vizitat zilele trecute. Mi-am luat 2 zile de concediu și am făcut un fel de turism prin București, adaptat unui copil de 4 ani și 8 luni și unui bebeluș neamț de 6 luni.

Printre parcuri, Mall-uri și Starbucks, da, suntem și noi femei, am luat autobuzul etajat.

Și cum ședeam noi acolo printre turiști, am simțit la un moment dat freamătul celor 2 bărbați din spatele meu. Treceam pe la Unirii și tipic turiștilor făceau poze cu orice frunză le zbura prin fața aparatului. Și numai ce vezi că unul îl grăbea pe celălalt să pozeze, ce credeți? Reclama cu Antonia și nu știu ce mașină. Nu, nu era la mișto, oamenii erau cu adevărat impresionați de frumusețea ei. A Antoniei, nu a mașinii. Acum mă iertați că n-am reținut ce mașină era. Tot la Antonia mă uitam și eu. 

Ce fac turiștii în România? Pozează gagici mișto.

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create882

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu