Tabara de creatie si copil duracell

Sunt într-o tabără de creație, organizator, cu copilul duracell de 2 ani și jumătate după mine. Mă învârt cu grație, ca o muscă beată, între el și tinerii cu care am venit aici. E fain și obositor pentru amândoi, dar David sigur se distrează maxim ”Mami, pace copiii viciu” (viciu=serviciu), ”Mami, veau ta-da-da-dam”, adică pian, unde mai pui că pianistul îi și cântă la pian cântece pentru copii, „Mami, pitez”, ”Mamiii, aii mamiii, nisip”, „Mami, bațe, plimbăm, sus, munte”.

 

Și sunt numa’ de 2 zile aici, mai am 5. Rezist. E răcoare, plouă des, ascult muzică bună, admir artiști plastici cum își conturează opere de artă, semnalul telefonic și wi-fi-ul sunt cu porția, depinde unde șezi cocoțat, mâncarea e bună, poate prea bună, dorm extrem de puțin și beau extrem de multă cafea, toată ziua sunt în mișcare cu copilul agățat de mine … dar v-am mai spus că David se distrează, nu?

Astea-s doar activitățile lui de ieri și nici nu le-am pozat pe toate 🙂 .

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create860

5 comentarii la „Tabara de creatie si copil duracell

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu