Supa crema cu ciuperci, dovlecel si seminte de dovleac

Am descoperit o nouă rețetă simplă de supă cremă, sănătoasă și gustoasă. Uite că fac și rime 🙂

Ingrediente:

400g ciuperci
1 dovlecel mic
1 morcov
1 păstârnac
1 cartof mic
1 ceapă
200g smântână
Semințe de dovleac
Sare

Mod de preparare:

Am fiert toate legumele. Cartoful și dovlecelul le-am pus mai târziu pentru că se fierb mai repede. Când au fost toate fierte, am aruncat ceapa și păstârnacul și pe restul le-am pasat la blender. Nu am pus toată apa de la început pentru a mă asigura că nu iese prea diluată.

Am adăugat sare și smântână în supă, am amestecat, am mai pus apă din cea rămasă de la fiert, până am ajuns la textura dorită și gata.

Când am servit în castron, am pus pe deasupra semințe de dovleac. David a cerut și crutoane și chiar merg bine împreună 🙂

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create909

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu