Sunt azi cea mai buna versiunea a mea din toate timpurile

One day it just clicks. You realize what’s important and what isn’t. You learn to care less about what other people think of you and more about what you think of yourself. You realize how far you’ve come and you remember when you thought things were such a mess that they’d never recover. And then you smile. You smile because you are truly proud of yourself and the person you’ve fought to become.

Unknown author

One day it just clicks. Sunt azi cea mai bună versiunea a mea din toate timpurile, oricât de îmbunătățită aș mai putea fi. Și mai pot. M-am scufundat și m-am ridicat din nimic. Am stat ca struțut cu capul în pământ când mă durea prea mult să privesc lumea. Acum nu. Acum o privesc fix în ochi oricât de tare m-ar durea. Am trecut prin dansuri de bucurie și bocete de neșansă. Mi-am însușit fiecare fărâmă de vinovăție. Am cărat în spate întreg geamantanul de victimizare pe care învățasem să îl am. Încă mai trec prin apă și uneori prin foc. Și voi mai trece. Dar mă am. Și mai mult de atât, știu că oricâte pene îmi arde focul eu știu să le fac să crească la loc.

FotoCredit: Foto Experience Ro

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create907

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu