Spectacol caritabil de Craciun – “Steaua Nordului”

Săptămâna aceasta va avea loc spectacolul Caritabil de Craciun – “Steaua Nordului”. Micii actori din centrele umanitare Mia’s Children și The Door, au pregătit piesa de teatru “Steaua Nordului”, un moment de canto, unul cu clovni și un spectacol de dans a cărei coregrafie este creată de la zero chiar de către copii. Despre Mia și copiii ei și cum i-am cunoscut cu câțiva ani în urmă, v-am mai povestiti aici.

Vor exista și numere de magie, realizate de invitații speciali Fun Boy și Mydas (semifinalist la Românii).

cover-event

Spectacolele durează aproximativ 1 oră și jumătate, vor avea loc în două zile, pe 8 și pe 9 decembrie, de la orele 19:00, la Sala Studio de la Conservator, str Știrbei Vodă, nr 33, București. Sala arată ca un teatru, zic asta pentru cei care nu au ajuns până acum acolo. Un bilet costa 35 lei, iar banii strânși vor fi donați copiilor.

Piesa de teatru este organizată de Asociația Hai să Ajutăm și Laura Doliș, coordonatoarea proiectului. Biletele sunt puse la dispoziție de coordonatorii proiectului Laura Doliș – 0745793046 și Cristi – 0732307003 sau le puteți achiziționa de la locație.

spectacol-caritabil-de-craciun

Laura Doliș, alături de una dintre micile actrițe. Foto: Arhiva personală

Eu voi merge cu David la spectacol, joi. Pe lângă faptul că îi place tare mult la teatru, vreau să profit de ocazie să îi povestesc cum există copii care trec prin situații grele și să îi explic cum putem noi, cu gesturi mici, să îi ajutăm.

Vă invit și pe voi să îi ajutați!

 

Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Aboneaza-te la blog”). 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create902

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu