Siret in siretlic

La ce folosesc zecile de pungi de cadouri depozitate în sertar? Bine, de fapt șnururile de la mânere, pungile încă le păstrez, nu știu exact pentru ce 🙂

Siret (8)

Aceasta este o jucărie foarte complexă. Acum folosește la a fi trasă după noi precum un cățeluș, ronțăită din când în când, deschis cutia și închis cutia … cu greu. Mai târziu va ajuta la identificarea culorilor, fiecare șnur având o altă culoare. Încă de pe acum îi spun ce culori sunt dar probabil sunt un fel de zgomot de fond.

Siret (1)

Bon! Se ia o cutie, se găurește, se înnoadă șireturile (musai spălate înainte) și gata. Hai că e distractivă. Se joacă până și domnul cu ea.

Siret (5)

Are scop terapeutic, când îți vine să urlii de somn la 12 noaptea și copilul încă se joacă, iei șireturile și le faci noduri, din când în când îi mai spui, printre dinți, dar cu o oarecare convingere ”da mami, ne jucăm, ce îmi place!”. Copilul nu va sesiza nervii tăi. La mine funcționează 😀

David – 11 luni

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create905

2 comentarii la „Siret in siretlic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu