Cu nadragii-n vine

David a început să meargă singur, binișor, aproape mai rapid decât mine când ochește ceva interesant și musai periculos. Povestea cu mersul meu la budă e aceeași aproape în fiecare zi, mă apucă ce mă apucă, îl anunț, pornesc spre tron, până să mă așez, mândrul e lângă mine râzând. Ok, eu m-am obișnuit să nu mai fiu pudică, el s-a învățat cu zgomotele și uneori mirosurile, asta e, n-am ce să fac, doar nu m-oi ține 10 ore.

Bun, astăzi povestea fu alta. Mă apucă, îi spun „David, am nevoie la toaletă, poți să vii cu mine dacă vrei”. Mă duc, aproape mă așez și aud „Îîîîîî”. Ăsta e semn de „mami, ajutor!”. Repede nădragii sus, fugi la băiat. Rămase înțepenit între frigider și bidonul de apă de 7 litri pe care vroia să îl ia cu el. Îl scot de acolo, îi explic iar că am o nevoie mică dar urgentă, mă așez de data asta, când aud poc-trosc, o ușă trântită. Acum ce o mai fi? Până să mă ridic iar, David era lângă mine cu mătura într-o mână și fărașul în alta. Lingea mânerul. N-om da cu mătura prea des, dar curată nu-i sigur. Greu l-am convins să mi le dea.

După ce am terminat treburile amundoi, am plecat la cumpărături de mături. Măcar azi am speranța unei noi evadări liniștite la budă, cât îl mai ține măturatul ocupat.

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create927

Un comentariu la „Cu nadragii-n vine

  1. Stau si il privesc….si ma intreb cu cine seamana asa de harnic.?…Bineinteles cu mamica lui…Se trage din familie….harnicutul nostru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu