Ședință foto într-un decor de Crăciun 

Ne-am întors și anul acesta, la Foto Experience Ro, în studio, să ne mai facă Mihai sute de poze superbe, așa cum numai el știe să facă. Credeți-mă, cel mai greu a fost să aleg doar câteva. Aceasta a fost ședință foto într-un decor de Crăciun.

Doamne, Mihai, ce poze superbe ne-ai făcut”.

Asta i-am scris și zău că am stat câteva ore bune să adun doar câteva din sutele de poze care mi-au plăcut. Și alte zeci de ore le-am privit să mă minunez cât de mare a crescut minunea asta de băiat.

Și eu și David suntem mari pasionați de uitat la poze vechi. Avem mii încă de când el creștea ca o minune înăuntrul meu. Îi place să le privim și să îi povestesc ce trăiam pe atunci. În schimb, nu suntem mari iubitori de stat la făcut poze, dar s-a descurcat Mihai excelent cu noi.

Dacă vreți și voi o ședință foto specială de Crăciun, puteți să faceți o programare sunând la numărul 0726259013 sau să lăsați un mesaj pe pagina de Facebook Foto Experience Ro. O ședință foto costă 300 lei, durează 90 de minute și veți primi o gramadă de super fotografii. Locația studioului este ușor accesibilă, la o aruncătură de băț de Universitate, pe lângă Bursa de Valori București. Și veți petrece un fel de Crăciun în avans în decorul cochet al studioului 🙂 … de poze se ocupă Mihai.

A, să vă mai spun un secret. În cazul în care aveți deja un cadou, puteți colabora cu el să-l strecoare sub brad, să fie o adevarată surpriză pentru cei mici.

Decorul este foarte cald, tridimensional, fiind ușor de folosit pentru mai multe cadre. La îndemână sunt animăluțe de pluș, bentițe de ren sau diferite pălării de sezon.

Iar dacă aveți nevoie de un fotograf pentru orice alt timp de eveniment, îl recomand tot pe Mihai. Sunt mai bine de 4 ani de când folosesc pe blog poze făcute de el.

Dacă nu v-am convins cu pozele de anul acesta, aruncați o privire și pe cele de anul trecut.

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create504

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu