Se insoara David? Deja?

Nu știu dacă să îmi fac griji sau nu 🙂 . David m-a anunțat zilele trecute că le-a întrebat pe domnișoarele educatoare dacă vor să se căsătorească cu el. Acum na, mie îmi plac, sunt frumoase, blânde, deștepte, tinere și muncitoare, dar nu știu dacă ar trebui să îmi fac griji pentru că au iubiți și David știe, dar nu îl deranjează 🙂 , pentru că le-a cerut de soție pe amândouă deodată sau pentru că deja se gândește să plece de acasă :).

– Mami, eu știu că domnișoara și prietenul ei se iubesc mult.
– De unde știi asta, David?
– Am văzut eu că se pupau și am văzut și poza de la ea din telefon și erau așa iubiți. Și știi ce? Și mie îmi place de el. E așa drăguț.

Băietul mamii se gândește la însurătoare la 4 ani. Ca să vezi! 🙂

Am decis totuși să nu îmi fac griji. 

….

După 2 zile am plecat la munte. David m-a anunțat rapid că o place pe soția patronului de la Pensiune după care s-a și plimbat atât de mult încât eu am terminat de citit o carte în 2 zile. N-a avut pic de reținere să o anunțe și pe ea admirația, dar și pe soțul ei.

Bine, nu îmi fac griji. Toate 3 femei sunt frumoase. O să mă opresc doar la detaliul acesta 🙂

Ieri îl iau pe David de la grădiniță și domnișoara educatoare îmi povestește despre cererea în căsătorie. Aproape aceeași poveste cu mica diferență că ficior-miu a cerut de nevastă și o colegă de grădiniță, colegă care și-a pus mâna în șolduri și i-a spus serioasă și categorică mândrului David :

– Știți ceva David, trebuie să te hotărăști pe cine vrei în căsătorie, nu se poate așa cu toate 3.

Bine, nu îmi fac griji, cineva ia totuși atitudine :))

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create907

Un comentariu la „Se insoara David? Deja?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu