Scut din carton pentru politistii cavaleri

Am fost cu David la un fel de eveniment și a văzut cavaleri medievali și atât mi-a fost, a zis că vrea și el scut, dar nu doar pentru el, ci și pentru prietenul de la gradiniță. Ne-am pus pe improvizat și a ieșit acest model de scut din carton. Nu am avut neapărat în plan să scriu despre scuturi, din cauza asta nici nu prea am poze, dar au avut așa un succes la grădiniță încât m-am gândit că poate vă inspiră și pe voi.

 

Ce materiale am folosit:
– carton de la o cutie
– foarfecă
– creion
– lipici
– acuarele acrilice

 

Cum am procedat:
O parte importantă din muncă a făcut-o David, el a fost responsabilul cu estetica. Eu am tăiat o cutie de la trenulețul primit cadou și am trasat cu un creion forma pe care o vedeți. Cu acuarelă acrilică maro am colorat fața și am lăsat să se usuce bine. Am pus ce culori a vrut David, pe o farfurioară, i-am dat o pensulă și s-a pus pe decorat. Eu am scris numele lor pe scuturi și peste câteva ore, după ce m-am asigurat că s-au uscat foarte bine culorile, am lipit o fâșie de carton pe spate de care să țină ei scuturile (ce se vede cu galben în poză).

Scut din carton

Care sunt oportunitățile de învățare?
– coordonare ochi-mână
– dezvoltarea creativității
– învățare despre culoarea rezultată din combinarea altor culori

 

 

Mai multe idei de jocuri și activități pe categorii de vârstă și dezvoltare de abilități găsiți aici.

 

 

 Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create504

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu