Sarbatori, sarbatori, dar doar cu mine cand stai?

Am fost aproape 2 săptămâni în concediu, de sarbatori. Săptămâni în care am stat doar noi 3 fix 2 zile, iar doar eu cu David, doar 2 ore, ieri. Și fix despre ieri vreau să vă povestesc.

 

Ne-am trezit extrem de târziu, parte pe care am iubit-o la vacanța asta. Așa e la noi de sarbatori. Ne-am mai învârtit pe ici pe colo prin casă, lovindu-ne unii de alții ca bomboanele de ciocolată într-o pungă. 5 oameni și jumătate într-un apartament cu 2 camere și o singură baie, e vis doar pentru asiatici. Ne-am decis să mergem la Mall să își cumpere sora mea diverse pentru bebelușul pe care încă îl plimbă prin burtică. Acum înțelegeți de ce am spus 5 oameni și jumătate? 🙂

 

Și s-a pus David pe un urlet și un show cum nu l-am mai văzut să presteze de vreo 2 ani. Sperietoare pentru viitori părinți. Cerea orice știa că nu va primi și refuza să mănânce. L-am informat că nu vom pleca de acasă cu burta goală și nervii dați cu fixativ, că vom fi bombă atomică pe două picioare. A insistat cu urlatul și imposibilul până a fost clar că eu rămân cu el acasă.

S-a potolit, a salutat pe toată lumea, l-a pupat pe ta-su și asta a fost.

Ne-am întins pe covor printre toate piesele și jucăriile amestecate, lângă patul musafirilor nefăcut de 3 zile :)) și ne-am jucat. Picnic cu Lego timp de 2 ore. Super FUN!

– Mami, mie place să stau cu tine acasă.
– Și mie îmi place foarte mult. Asta îți doreai iubire, să stăm împreună doar noi doi?
– Da, mami, era dor să stau doar cu tine.

Câte lecții învăț de la minunea asta de băiat 🙂

 

 

 Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

 

Sunt licențiată în Psihologie și în Asistență Socială și sunt fascinată de psihicului uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Am finalizat masterul „Evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și familiei” și urmez un program de formare în specializarea ”Psihoterapia integrativă a traumei”. Cred cu tărie că oamenii sunt făcuți să fie buni și să iubească. Unii nu își dau voie. În ei stau bine de pază durerile, fricile, mecanismele de apărare, furia. Toate zidurile pe care și le-au ridicat singuri, pentru că altă dată au trebui să se apere. Altfel nu ar fi putut trăi. Altfel nu știu să trăiască. Dar altfel se poate!
Articole create509

4 comentarii la „Sarbatori, sarbatori, dar doar cu mine cand stai?

  1. Avea dreptate și copilul, și până la urmă a iesit ca el, foarte bine ptr.amandoi. Va pup si sa aveti parte de cat mai multe momente împreună, e un castig de ambele părți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu