Saratele – o reteta simpla

Am încercat o nouă rețetă de sărățele. Și prima pe care v-am scris-o aici este foarte bună dar aceasta este excepțională. Eu o am de la prietena mea Diana și ea de pe grupul de Facebook BLW-Romania.

Fiți atenți cât de simplă este:
200g unt
200g brânză sărată (eu am folosit telemea uscată de oaie)
200g făină
Opțional: gălbenuș de ou, cașcaval, susan și chimen.

Altfel spus, aceeași cantitate de unt, brânză și făină. Varianta cu 200g ajunge pentru o tavă mare de aragaz. Se dau untul și brânza pe răzătoarea mare, se amestecă cu făina și se bagă la frigider pentru minim o oră. Eu am lăsat-o și până a doua zi.
Se întinde o foaie, opțional se unge cu gălbenuș de ouă și se presară cașcaval ras. Se decupează forme sau se taie batoane și se dă la cuptorul preîncălzit la 180 de grade.

Saratele – o reteta simpla

Sincer, sincer, rețeta asta este prea bună!

Rețete culinare și mâncăruri

Deserturi

Dulciuri fără zahăr

Rețete pentru bebeluși

Rețete pentru copii peste 2 ani

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create888

Un comentariu la „Saratele – o reteta simpla

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu