Salată cu țelină, morcovi și hrean

Săptămâna trecută am fost plecată într-un press trip în Germania pentru a vizita Centrul de Inovație P&G din Schwalbach. Acolo am luat prânzul și m-am lipit de un bol de salată care părea să aibă hrean, așa că, am încercat să refac ce am mâncat acolo 🙂 . A ieșit această salată cu țelină, morcovi și hrean. e adevărat că în general mie îmi plac salatele cu legume și maioneză, dar aceasta este specială.

 

Ingrediente:
5-6 morcovi
1 țelină medie
1 hrean
3 ouă
ulei
Sare
Lămâie

 

Mod de preparare:
Am făcut maioneză din 2 ouă fierte și unul crud în care am pus sare și puțină zeamă de lămâie. Morcovii, țelina și hreanul le-am dat pe răzătoarea mică (am folosit robotul) și le-am scurs de zeamă, apoi le-am amestecat cu maioneza și cu puțină sare.

 

Atât! Această salată cu țelină, morcovi și hrean este genială! Eu am mâncat până la refuz. Este o rețetă foarte bună și pentru ocazii speciale deși eu o fac, așa, pur și simplu pentru mine.

 

Toate rețetele încercate de noi

Mâncăruri și alte chestii sărate

Dulciuri și prăjituri

Dulciuri fără zahăr

 

Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create861

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu