Sa fii mama de baiat e o adevarata aventura

Am fost în tabără la munte cu David. Am trecut pe bușteni deasupra unui râu înghețat. El se simțea ca acasă în sufragerie, mie îmi înghețau chiloții de frică.

S-a dat din vârful unui deal pe derdeluș. El a râs de l-a auzit toată valea, eu am zis și rugăciunile pe care nu le știu.

Mi-am înghițit fricile și l-am lăsat să își trăiască dorințele … după ce am calculat cât de rapid am putut eu, siguranța sau pericolul. Și am zis și rugăciunile pe care nu le știu.

 

Eu am adus cărți cu noi în tabără, el pistoale. Am citit o carte pe noapte, dar a și învățat toți copiii din tabăra ce înseamnă să fii polițist de armată. A împărțit armele, cătușile, bombele și a antrenat copiii. Băieții știau deja cum stă treaba, au învățat și fetele rapid. Asta s-au jucat în fiecare zi.

 

Acasă, eu vreau să luăm jocurile educative la rând, în timp ce stăm la masă, liniștiți, el vrea lupte cu săbiile din spumă.

Eu aș desena cu el la măsuță și aș picta. El construiește turnuri din perne și apoi ne aruncăm pe rând, în ele, de pe marginea canapelei.

 

În parc, eu vreau să facem picnic pe iarbă, să citim povești și să privim copacii. David decide ca eu să fiu hoț, el polițist și mă aleargă la locul de joacă până simt că am fost la maraton. De multe ori adună pe lângă el și alți copii care mă urmăresc să mă aresteze.

 

Dimineața îi propun să îi servesc micul dejun la pat, iar el mă pune să îl car în brațe până în sufragerie, cu tot cu plușurile și câte perne mai agață el. Și râde cât mă plâng eu, teatral, de toate cataroaiele și pietroaiele pe care le-a mâncat. Atât de multe kilograme îmi pare că are!

 

Da, să fii mamă de băiat este o întreagă aventură! Și tare îmi mai place 🙂 !

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create860

2 comentarii la „Sa fii mama de baiat e o adevarata aventura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu