Sa blocam masini, elegant

Eiii, asa da, zic, privind biletul din poza. Parca nici sa te superi nu-ti mai vine cand iti gasesti masina blocata elegant.

Poate, daca lasa si domnul meu asa un bilet, nu mai riscam sa ni se ridice masina parcata in usa vecinului, cea de la garaj. Remorcata nu a apucat sa fie, nici mult nu mai era, dar vecinul de peste drum, al carui nume nu-l cunosc nici azi,  nervos cum era a si chemat platforma. Dreptate avea in felul lui, destula. Domnul meu lasase masina pentru 20 minute in miezul zilei, cat sa urce sa ia bagajul si pe mine, sa plecam la munte. O escapada inceputa prost, dar terminata bine.

Nu se gandise ca vecinul poate veni si el acasa la ora 15:00 si nici ca doamna lui se razgandeste de 3 ori inainte de a hotara ce geaca sa poarte. Daca nici doamna nu-si cunoaste eu ce sa fac ?! Coboram din casa, baricadati cu genti, si gasim o bucata masina, o bucata vecin nervos si o bucata politisti cu foi in mana. Vecinul bodoganea, noi ne scuzam, politistii oftau. Dupa varsatul nervilor vecinului, ca noi eram destul de „zen”, urmeaza linistea. Vecinul renunta la reclamatie, politistii se arata incantati ca se rezolva cazuri amiabil, noi plecam fericiti la munte.

Morala:
„Macar blocati politicos, dar mai ales, nu subestimati niciodata timpul, cand depindeti de o femeie si hainele ei”.

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create859

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu