Rețetă rapidă de paste cu brânză

Ce să vezi, am rămas ieri cu David acasă și când am deschis frigiderul, șoc, aproape gol. Mi-am aruncat disperată ochii prin el și am găsit ingredientele minute pentru aproape orice: parmezan și usturoi 🙂 . Măiii și am făcut niște paste de m-a lăudat și bărbatul și asta nu se întâmplă des. Așa că, vă las și vouă aici această rețetă rapidă de paste cu brânză.

 

Ingrediente:
Paste
2 căței de usturoi
2 linguri de unt
1 cutie smântână (200g)
2-3 felii brânză de capră
Parmezan

Busuioc

 

Mod de preparare:
Îmi pare rău dar nu știu cantitățile exacte, le-am aproximat, ne era prea foame să mai stau la cântarit ingrediente. Am pus pastele la fiert într-o oală și într-o cratiță antiaderenta am pus untul și usturoiul pisat. Le-am lăsat puțin pe foc apoi am adăugat smântâna și brânza tăiată cuburi și am amestecat. Peste acest sos am pus pastele scurse și le-am lăsat câteva minute să intre sosul în ele, apoi am adăugat busuioc tăiat mărunt și puțină sare. Am scos pastele pe farfurii și am ras pe deasupra mult parmezan.

 

Toate rețetele încercate de noi

Mâncăruri și alte chestii sărate

Dulciuri și prăjituri

Dulciuri fără zahăr

 

Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create861

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu