Randuri pentru tine, fetita mea

Iubita mea fetiță,

Nu știu cum va fi când te vei hotărî să părăsești culcușul cald din interiorul meu, nu știu cum va accepta David apariția ta acasă și nici cum voi reuși eu să mă descurc cu amândoi … adică mă voi descurca cumva, dar aș vrea să fie totul la fel de plin de iubire și magie cum au fost și ultimii doi ani. Îți promit că voi face și imposibilul să fim toți fericiți!

În schimb, vreau să îți povestesc cum te iubim noi pe afară zi de zi. David adoarme doar după ce dezvelește burtica mea și își lipsește nasul rece de tine. Te mângâie, te pupă, îți vorbește în chineza voastră și la un moment dat închide ochișorii și adoarme, în timp ce eu îmi imaginez că tu îi fredonezi un cântec de leagăn. Când se trezește în timpul nopții, îl trimite pe tati să îi facă lapte pentru că are treabă să mă dezvelească din nou și să se lipească de tine. Oriunde plecăm, dacă aude noțiunea de „bebe” sau „surioară” cere să te mai alinte un pic.

Randuri pentru tine,fetita mea

Tati te pupă în fiecare dimineață în care stau cu burta la vedere fiindcă așa vrea fratele tău. Seara încearcă să îți prindă mișcările sub propria palmă, dar tu te liniștești de fiecare dată când îl simți. Apoi mă întreabă des „ce face bâzdâgoasa mică”. Așa vă alintăm noi, bâzdâgoși. Nu știu să îți ofer o definiție completă: voi, copiii noștri veseli, haioși, plini de energie și idei care mai de care surprinzătoare și mai ales de atât de multă iubire. 

Eu visez la tine în fiecare clipă și mă topesc de drag de fiecare dată când îți împingi piciorușele prin pielea mea, chiar dacă e 4 dimineața și aș vrea să mai pot dormi. Îmi imaginez deja cum arăți, cum te pun prima oară pe pieptul meu, cum îți număr fiecare parte din corp să mă asigur că ești toată.

Iubita mea fetiță, te așteptăm nerăbdători și uneori un pic speriați, dar convinși că tu ne vei face să ne simțim compleți. Până atunci, rămâi aici înăuntrul meu măcar încă două-trei săptămâni da?

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create860

3 comentarii la „Randuri pentru tine, fetita mea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu