Prima tabără de aventură în natură – pentru mine și pentru băiatul meu

Prima tabără de aventură în natură

Am avut o colegă de birou, înaltă, frumoasă și foarte deșteaptă 🙂 care, din când în când, ne mai scotea câte o poveste din taberele ei de cercetași. Salivam la ele cam cum o fac și la macarons. Nu sunt neapărat omul naturii sau al munților, dar ce am auzit de la ea în câțiva ani, e ceva ce mi-aș fi dorit tare mult să trăiesc. N-am murit, așa că timpul nu-i pierdut deloc. Și am găsit unde să merg în prima tabără de aventură în natură.

Cine zice că la 34 de ani nu poți merge în tabără?

Am fost astă iarnă în prima mea tabără, de mână cu mândrul adorabil al cărei mamă am noroc să fiu. Dincolo de locul superb în care am stat, la Pastel Chalet, a fost cea mai tare experiență pe care am trăit-o cu David. Așa că ne-am propus să ne întoarcem vara, musai în tabăra de aventură în natură pe care ei o organizează pentru prima oară. Vedeți cum se așează lucrurile când rogi frumos Universul?

Locuri în tabără mai sunt dacă vă tentează să mergeți cu noi. 

Eu am de gând să savurez fiecare secundă de stat în natură. Să ne umplem plămânii cu aer curat. Să ne ascultăm inimile în liniștea pădurii. Să învățăm să folosim o busolă și să căutăm comori. Să ne jucăm împreună și să ne facem prieteni. Să mă bucur de bucuria copilului meu care descoperă libertatea de a crede în orice. Să ne întâlnim iar cu nea Comăniță și cu toată gașca plină de veselie de la Pastel Chalet. În iarnă, când am fost la ei, nea Comăniță plimba copiii cu roaba prin zăpădă, timp în care, eu beam liniștită o cafea cu lapte 😊 .

Tabăra ”Aventură în natură” este dedicată copiilor și familiilor cu copii cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani. Azi când vă scriu mai sunt disponibile 7 camere, mâine nu se știe 🙂 .

Tabăra ”Aventură în natură” se desfășoară în perioada 19-23 august și include:

– Toate mesele începând cu prânzul din ziua sosirii;
– Apă plată nelimitat pe toată durata sejurului;
– Gustări între mese;
– Toate activitățile pentru copii și adulți;
– Toate materialele și serviciile aferente activităților.

Mai multe detalii despre activități, program și chiar ce să nu uitați să vă puneți în bagaje, găsiți pe site-ul Pastel Chalet.

Locația este în județul Brașov, comuna Vama Buzăului, Sat Dalghiu. Drumul este foarte ok până acolo, vă spun din experiență.

Prețurile sunt următoarele:

– 2450 RON pentru 2 adulți și 950 RON/copil
– 2680 RON pentru 1 adult și 1 copil
*150 RON/pat suplimentar/sejur

 

Cam așa arată natura pe unde vom umbla noi de dimineață până seara. O mică parte din ea. De altfel, natura este infinită. Ca și iubirea noastră pentru viață!

 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create514

5 comentarii la „Prima tabără de aventură în natură – pentru mine și pentru băiatul meu

  1. Extrem de scump, muncesti o luna intreaga ca sa platesti 4 nopti de cazare si mancare pt o familie cu un copil. Nu stiu in ce lume traim!

  2. Cand spun ca este f scump ma refer la salariul pe care-l ia un roman lunar, iar 3400 lei ( costul excursiei) nu ia orisicine, iti trebuie facultate si master pt banii astia si poate nu e de ajuns. Ma simt inselata stiind ca muncesc o luna pt a petrece 4 nopti si 5 zile in natura. Asta nu inseamna ca nu e frumos si avantajos pt altii, poate cu venituri mai mari sau dorinta de conectare cu natura si copilul.
    Cristina, imi plac f mult articolele tale despre dezvoltare persona si emotionala. Prin intermediul tau incerc sa inteleg si sa ma vindec de unele trairi, emotii, ganduri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu