Placa pentru pasionati de figurine Lego

Placa pentru pasionati de figurine Lego

David are o mare pasiune pentru Lego și mai ales pentru omuleții Lego pe care îi cară peste tot cu el. Dacă e musai necesar să îl iau cu mine pe undeva și știu că e la fel de musai necesar să nu vorbească prea mult, îl rog să ia cu el piese Lego. I-am făcut o Placa pentru pasionati de figurine Lego, dar nu am luat-o cu noi.

Aici eram la cursul PADS MasterClasses unde a rezistat eroic 2 ore, timp în care eu am stat jumătate pe sub masă să îi găsesc piesele pierdute 🙂 . Noroc cu mâncarea că mai luam și eu o pauză de la umblat pe sub masă. Cum are zeci de oameni Lego m-am gândit să îi fac un suport unde să îi pună la odihnă. Așa spune chiar mândrul.

Placa pentru pasionati de figurine Lego

Eu am avut o placă de lemn, dar puteți folosi un carton mai gros, sau chiar o ramă foto.

Ce materiale am folosit:

– o placă de lemn
– cuburi Lego
– pistol cu silicon
– riglă

Cum am procedat:

Am lipit cuburile Lego cu pistolul de silicon, pe placă, asta după ce am măsurat cu o riglă și m-am folosit de ea să mă asigur că le lipesc în linie. Noi am poziționat placa sub patul lui suspendat unde are un loc de joacă și voiam să acoperim priza. Am fixat placa folosind bandă dublu adezivă.

Placa pentru pasionati de figurine Lego

 

 

Mai multe idei de jocuri și activități pe categorii de vârstă și dezvoltare de abilități găsiți aici.

 

Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create503

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu