Perna pentru gravide readuce odihna

Deja, la cele 27 de săptămâni de sarcină am probleme cu somnul. Nu mă ajută nici durerile de spate. Nici soțul care sforăie fără jenă. Nici mândrul care adoarme doar dacă scot burtica la înaintare și nici soră-sa care țopăie pe vezica mea de câteva ori pe noapte. Dar mi-am propus să caut măcar mijloace de a ameliora durerile de spate de la pozițiile incomode de somn și nu numai, dacă ceilalți factori nu sunt de înduplecat.

Uite așa a ajuns la mine perna de gravide de la BabyNeeds de care m-am îndrăgostit.

Nu doar eu, chiar si David cu care sunt nevoită să negociez și evident ies mai mult pe minus. Așa ca îl las să adoarmă pe ea după care o fur 🙂 . Dimineața, cum face ochi trebuie să i-o inapoiez. Dar noaptea, noaptea este doar a mea.
Sa văd după ce voi naște dacă o mai prind o secundă!

Perna pentru gravide readuce odihna (2)

La prima sarcină nu am folosit pernă pentru gravide. Nu știu ce a fost în capul meu! Adică știu, nu am crezut că merită investiția, dar m-am înșelat rău. Și culmea toate cumpărăturile erau pe termen lung fiindcă ne-am dorit mereu doi copii. Așa că acum, deși al treilea copil nu exista în plan, deci nici altă sarcină nu este în plan, mi-am zis clar și răspicat: „imi iau pernă”.

Ce nu am înțeles eu acum doi ani despre perna de gravide:

– Nu e doar o pernă! Sigur, nu produce minuni. Nu îți face sarcina fără pic de disconfort dar ajută să reduci din el și pentru mine asta e o semi-minune. Minune ar fi fost să dorm eu pe ea și să nu mai sforăie bărbatul. Dar na, poate s-o inventa și asta;

Sprijină burta care numai mică nu e și în același timp oferă suport pentru cap și spate, tocmai din acest motiv reduce durerile de cap, gât și de spate. Da! Este posibil!

– Te ajută să ai o poziție corectă în timpul somnului și când faci exerciții (eu nu fac gimnastică, mă aleargă David suficient, dar o folosesc când scriu articole pe laptop, întinsă în pat, în timp ce mă rog ca mândrul să nu se trezească);

O poți folosi și după ce naști, fie când alăptezi mogâldeața, fie mai târziu când învață să se târască și ai nevoie de bariere;

Acest model pe care îl am eu, în formă de C, poate fi adaptat în orice poziție și are panglici cu ajutorul cărora o poți fixa în forma dorită;

– Ține copilul ocupat, mai ales dacă este unul ca David, pasionat de cățărat și plonjoane în perne mari;

– Se poate spăla în mașina de  spălat la 30 grade, așa că nu îmi fac grji dacă mândrul o tot plimbă prin casă.

Perna pentru gravide readuce odihna (3)

Mai multe modele de perne de gravide, la prețuri foarte bune găsiți la magazinul online BabyNeeds. Vă recomand sincer să le încercați!

 

Dacă folosiți codul ”funparenting” primiți pe loc o reducere de 10% la orice pernă de gravide și alăptat marca BabyNeeds. Codul este valabil în perioada 03.11.2015 – 09.11.2015.

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create540

2 comentarii la „Perna pentru gravide readuce odihna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu