Pate din ficat de pui

Domnul a fost bucătarul de data asta. Este prima oară când îi dau pate lui David. Nu prea i-am gătit ficăței și evit să îi dau prea des pâine. Din rețeta asta a ieșit suficient cât să mâncăm și noi cu el.

Ingrediente:Pate din ficat de pui
350g ficat de pui
50g unt
1 ceapă verde
2 caței de usturoi
2 roșii cherry
Lapte
Pătrunjel
Busuioc verde
Sare

Mod de preparare:
Am pus ficățeii la fiert pentru 10-15 minute în apă, apoi i-am scos și i-am pus iar la fiert în lapte împreună cu ceapa, usturoiul și roșiile. După ce s-au fiert i-am pus în recipientul de la blender cu pătrunjelul, busuiocul, untul și puțină sare. Am mai adăugat lapte fiindcă mi s-a părut că nu era suficient de moale.

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create907

2 comentarii la „Pate din ficat de pui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu