Parc, soare si crema de protectie

Dintotdeauna am iubit primăvara târzie, vara și toamna devreme, adică orice porțiune de anotimp cu soare, mult soare și parc, aer, plimbări, mare, ore de stat oriunde nu există 4 pereți și-un acoperiș. Mă bucur că mândrul ne seamănă chiar dacă vociferează de când se trezește și până închidem ușa de la intrare, în urma noastră.

Și pentru că zăbovim multe ore pe zi afară, ne-am aprovizionat cu metode de protecție împotriva soarelui: pălării și cremă. Știți și voi deja că expunerea prelungită la radiațiile ultraviolete UVA poate duce, în timp, la apariția cancerului de piele. Cu cât stai mai mult afară, cu atât SPF-ul trebuie sa fie mai mare.

Noi folosim Jason loțiune solară pentru copii cu SPF 45, potrivită pentru bebeluși peste 6 luni, cu extract de mușețel și gălbenele care ajută la calmarea pielii (de la Marigold, chiar denumirea în engleză a florii de gălbenele). O utilizăm amândoi. N-ar fi fost greu să-mi cumpăr una separată, dar n-am loc de dus prea multe recipiente după mine. Ne dăm înainte de a pleca de acasă, adică cu 10-15, poate chiar 20 de minute, până a ne expune la soare. Cum nu am fost la bălăceală până acum, n-am mai aplicat alt strat afară, mi s-a părut suficient atât. Oricum o avem la noi în caz că o să vrea să înoate neanunțat în vreo baltă. Pe ambalaj specifică că rezistă 60 de minute de stat continuu în apă, bănuiesc că oricum n-aș răbda să-l las atât de mult.

Parc, soare si crema de protectie

Ce îmi place la Jason SPF 45?

jason-lotiune-copii-cu-protectie-solara-spf-451– Intră repede în piele.
– Are un miros plăcut dar subtil.
– Pielea nu rămâne lipicioasă.
– Are o consistență fină.
– Este în cantitate mare cât să ajungă pentru doi, dar nu foarte mare încât să ocupe prea mult loc, mai exact 113g

Ce mi-ar fi plăcut?

Să fie sub formă pulverizantă. Cred că mi-ar fi fost mai ușor de folosit, cred am zis, David are obiceiul să mă mai contrazică, așa că nu se știe.

Loțiunea am procurat-o cu ușurință de la Marigold Apothecay. Cu basca mea a fost mai greu. Rar găsesc ceva să se potrivească pe capul meu mic, dar cu multă minte :p Noroc că există raioane pentru copii.

2

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create900

2 comentarii la „Parc, soare si crema de protectie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu