Pandișpan cu fructe confiate și carob

Într-o seară David a cerut insistent chec așa că am făcut un pandișpan cu fructe confiate și carob. Încă nu știe el diferența 🙂 . Rețeta standard pe care o știu eu, spune câte ouă atâtea linguri de făină și tot atâtea de zahăr, dar de data asta am redus mult cantitatea de zahăr și am pus fructe confiate pentru a îndulci mai mult. A ieșit jumătate de tavă de chec.

Ingrediente:
3 ouă
– 3 linguri făină
– 1 lingură zahăr brut
– curmale
– stafide
– fructe goji
– 1 linguriță pudră de carob

 

Mod de preparare:
Am bătut albușurile spumă, am adăugat zahărul și am bătut iar, apoi am pus un praf de sare și gălbenușurile. Am presărat făina și am amestecat de sus în jos folosind o spatulă. Aceasta este secretul pentru un pandișpan care crește fără praf de copt.

 

Am adăugat fructele confiate (curmalele tăiate cuburi mici) și am amestecat ușor. Jumătate din compoziție am pus-o într-o tavă de chec unsă cu ulei și tapetată cu făină, iar în cealaltă jumătate am pus carob-ul, am amestecat și am pus în aceeași tavă. Am dat totul la cuptorul preîncălzit la 180 de grade până s-a copt (verificat cu testul scobitorii).

 

Acest pandișpan cu fructe confiate și carob este ușor de făcut!

 

Rețete culinare și mâncăruri

Deserturi

Dulciuri fără zahăr

Rețete pentru bebeluși

Rețete pentru copii peste 2 ani

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create860

Un comentariu la „Pandișpan cu fructe confiate și carob

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu