Oare toate animalele trag pârțuri?

David întreabă: Oare toate animalele trag pârțuri?

În primul rând cică acumularea de gaze din stomac și eliberarea lor se numește flatulență. Ha! Ha! Ha! Flatulență! Eu am râs zdravăn, David, nu. Cică termenul ăsta nu e amuzant și ar trebui să vorbesc și eu ca toți oamenii normali. ”Acumularea de gaze din stomac” este o expresie pe care deja o auzise și o acceptase. Totuși ”pârț” sună mult mai amuzant, ca să știți și voi.

Google răspunde:

Cică multe animale trag pârțuri, dar nu toate. Scoicile, moluștele, stridiile europene, crabii de mal, unii viermi, nu se distrează cu asta. Păsările au posibilitatea să tragă pârțuri, dar nu o fac. Se pare că au ce le trebuie ca sistem intern, dar corpul lor nu produce bacterii care formează gaze în intestine (ca la oameni și alte mamifere). Despre păianjeni și salamandre, încă nu se știe sigur, cercetătorii au dubii.

 

Acum, dacă aveți alte informații, care îl contrazic pe dl Google, spuneți-mi și mie, să informez corect copilul 🙂 .

 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create860

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu