Noi colindam, un copil primeste o pereche de ghetute

Vrei să dăruiești și tu o pereche de ghetuțe călduroase unui copil care are mare nevoie de ele? E simplu, nu te costă nimic și în plus exersezi pentru noaptea de Ajun 🙂

 

Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi (singur, cu consortul, prietenii, copilul, pisica, maimuța, ce are fiecare pe acasă) în timp ce cânți ”Moș Crăciun cu plete dalbe”. Pentru fiecare colind încărcat pe  www.celmaimarecolind.ro ING va dona unui copil de la Fundația Copii în Dificultate o pereche de ghetuțe noi. În plus, filmarea ta va fi o parte din videoclipul record ”Cel Mai Mare Colind”.

 

Haideți să facem pentru cât mai mulți copii o iarnă ceva mai călduroasă!

 

Hop și noi la colindat:

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create861

4 comentarii la „Noi colindam, un copil primeste o pereche de ghetute

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu