Moduri stupide prin care iti poti rupe un os – Povesti adevarate

Când mi-am rupt osul de la picior m-am simțit cam ultima curcă a satului. Cum doamne iartă-mă să îți rupi un os doar fiindcă te-ai dat prost jos din pat? Ei, uite că se poate!

Și apoi am simțit că am și eu măcar o gașcă cool de curci și curcani, când am citit comentariile voastre. Măi și-am râs de am zis că o să mi se agraveze fisura de la metatarsian.

De la cititorii mei venite:

Sa vezi cum e să te dai jos din pat cu viteza și cu ochii închiși și sa dai cu capul în ușă. E adevărată chestia aia cu stele verzi.

Am coborât din pat într-o dimineață, pat cu înălțimea de 40 cm și mi-am rupt piciorul. M-am dus la urgențe, mi l-a pus în ghips și a doua zi era să mi-l rup și pe celălalt că am sărit în bucătărie într-un picior și am alunecat pe gresie și am căzut. Nu mi-am spart decât puțin capul. Nu m-am mai dus la urgențe, că exista posibilitatea să mă interneze pentru 3 săptămâni cât am stat cu cracul în ghips, ca să nu devin puzzle.

”Eu mi-am scrântit o mana în somn, deci se poate mai rău 🙂 .”

”Copilul meu și-a dizlocat cotul în timp ce își trăgea mâna de sub el ca să apuce nu știu ce ustensilă de scris.”

”Eu am pățit cu mâna stângă acum câșiva ani. Aveam o pereche de pantaloni gen fustă .M-am împiedicat având grijă de pisică să nu o calc. Mi-am fracturat mâna și acum am cele mai urâte dureri. Când m-a văzut fratele meu nu știa ce să facă. Râdea un pic. La urgențe doctorul făcea glume cu mine până să mi pună ghipsul.”

”Soțul s-a ales cu dublă fractură când voia să dea într-o minge … deci se poate și mai rău.”

”La mine s-a terminat trotuarul si nu mi-a spus nimeni!„ 😂

”Încercam să termin ce sfârâia în tigaie înainte să înceapă finala de patinaj artistic. Aveam nevoie de ceapa de pe balcon așa că … am făcut eu patinaj prin casă în coleziune directă cu o canapea care a crescut brusc la noi în sufragerie.”

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create907

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu