Miracolul cu gene lungi si dese

A construit un fotoliu din două scaune puse perpendicular. Ne-am întins în el să ne uităm împreună la un episod din serialul pe care îl urmărim din când în când. Știu toate personajele și dacă mai uit vreunul îmi face David un CV întreg.

 

Stă așa lipit de picioarele mele, cu palma mea între mânuțele lui și ne uităm la desene. Eu mă uit mai mult la el. Cândva era o căpșună în mine. Azi e un năzdrăvan lungan, plin de iubire. Cândva îl legănam înăuntrul meu și azi abia mai pot să îl ridic în brațe.

 

Cândva visam să am suficient noroc cât să cresc în mine un pui de om. Azi crește lângă mine și creștem amândoi. Și de fapt am crescut doi pui de om în mine. Știu ce miracol e când și rămâne viu lângă tine.

 

Îi privesc genele întoarse și dese și l-aș ridica brusc să i le sărut una câte una. Îi simt respirația pe pielea palmei. Cu fiecare picătură de căldură îi mulțumesc Universului că există lângă mine. Nu îl deranjez cu pupicii, nu vreau să îmi dea drumul palmei mele din mânuțele lui. Stau așa, mă uit la el și din când în când închid ochii să pot să îi simt și mai bine respirația caldă pe pielea palmei mele.

 

E o minune de băiat! Un miracol cu gene lungi și dese. E lângă mine!

 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create888

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu