Mia’s Children la Targul de Craciun

Probabil vă așteptați ca încă de pe acum să se aglomereze Facebook-ul cu anunțuri umanitare. Așa sunt oameni darnici de Crăciun, ceea ce nu e rău deloc, dar cred că un pic mai bine ar fi dacă dărnicia ar exista și mult înaintea Crăciunului și mult după … Ma rog, ăsta e veșnicul of al ONG-iștilor aglomerați peste măsură în perioada asta. Nu aruncați cu castane coapte, știu că există oameni generoși și vara, dar mai puțini.

 

Dacă sunteți în căutare de o cauză nobilă, vă ofer eu una plină de iubire, Asociața Mia’s Children și Târgul de Crăciun organizat de Mamicilasuperlativ la care vor participa. Detalii găsiți aici sau pe facebook.

Mia2

Pe Mia și copiii ei i-am cunoscut în urmă cu mulți ani. Fundația la care lucram a decis să le plătească taxe la grădiniță pentru câțiva prichindei. A fost dragoste la prima vedere!

Nu am văzut până acum, dar mi-aș dori să văd mai des, o familie ca cea a doamnei Mia.

Cei doi soți, oameni cu educație, credință în Dumnezeu și mai ales, dar mai ales, suflete uriașe, și-au trăit viața salvând copii nevinovați din situații pe care nici în filme nu le-ați întâlnit. Din păcate domnul Scarlat îi privește de sus acum, dar uite că au câștigat un înger!

 

Cunosc multe povești la amintirea cărora încă tremur. Aleg să nu le relatez aici, pentru că vreau să alegeți să ajutați copiii pentru talentul pe care îl au și căldura pe care o degajă. Vedeți, încă un lucru mai rar întâlnit, nu cer ajutor financiar pur și simplu, cu toate că au nevoie, ci vă îndeamnă să licitați pentru operele lor și să vă faceți casa mai frumoasă … sufletele le aveți deja, din moment ce alegeți să dăruiți 🙂

 

Eu voi fi acolo pe 13 decembrie, cu David la purtător. Îmi e un dor nebun de piticii de la Mia și de tinerii cu care am lucrat câțiva ani. Veniți numai să îi cunoașteți și veți vedea că veți simți iubire și dorința de a le fi alături de ei și mult înainte de Crăciun și mult după.

Mia3

 

Poza a fost făcută în urmă cu 5 ani, la sfârșitul programului de la grădiniță. Alături de prichindeii Mia’s Children mă îndulceam cu cremă de ciocolată pe biscuiți. Acum ei sunt ceva mai mari, iar eu ceva mai tânără 🙂

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create540

2 comentarii la „Mia’s Children la Targul de Craciun

  1. Cinste si un respect deosebit pentru aceasta familie, care si-a dedicat intradevar viata unui scop umanitar deosebit.Este f simplu sa privim din afara , sa ne manifestam simpatia si compasiunea pentru ceea ce aflam sau vedem pe diverse posturi,,,la emisiuni specializate…dar doar atat.Adevarata valoare o au acei care au curajul de a face ceva pentru a ajuta,a indrepta lucrurile.Cunosc despre faptele doamnei ( ramasa singura din pacate ) de ceva vreme si-mi pare rau ca distanta nu-mi permite sa ajung la acest frumos eveniment….Poate altadata….dar pana atunci am sa incerc sa achizitionez totusi ceva print-o pritena care sigur nu va lipsi.Va doresc sanatate , fericiri si multe impliniri alaturi de copiii d-voastra minunati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu