Mai oameni buni, cand am crescut atat?

Umblam cu sora mea pe la Unirii. Băusem ca doamnele câte o cafea și împărțisem între noi 2 prăjituri. Mâna peste mâna, cu furculițele prin farfuria celeilalte. Ne gustasem și de prin căni. David aduna ce prindea de la fiecare, ca soacra cu două nurori. Eu îmi țineam nepotul în brațe în timp ce sora mea îi dădea un fel de piure cu lingurița. Am vorbit, am râs, ne-a întrerupt David de mii de ori și m-am minunat cât poate să semene ei doi la vorba lungă. Nu mi-am auzit propriile gânduri cât am stat cu ei, când tăcea unul, vorbea celălalt și de fapt niciunul nu simțea că vorbește destul. David la 4 ani și 9 și mătușa lui la cei 34 de ani ai ei.

Apoi umblam pe stradă împreună, noi 4 și fix când treceam peste Dâmbovița, m-a lovit. Mă, tu vorbești serios? Ieri ne jucam de-a vânzătoarele pe bani din frunze și azi ne plimbăm copiii de mâna și în brațe? Serios? Când am crescut în halul ăsta?

David și Andreas

Câte au trecut prin noi și cu noi și eu abia acum realizez cu adevărat. A fost cel mai ciudat sentiment pe care l-am avut în ultimul timp. Amândouă cu băieții noștri făcuți din noi. Sigur, cineva va lipsi întotdeauna și pentru totdeauna. Și totuși…Măi oameni buni, când am crescut atât?

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create907

Un comentariu la „Mai oameni buni, cand am crescut atat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu