Machiaj profesional

Eu cu machiajul nu am o relație specială. Până de curând m-am dat cu fond de ten, adică machiaj serios cum spun eu, doar când ateriza vreo prietenă pe la mine să mă transforme pentru un eveniment, adică rar, poate de 2 ori pe an. La salon pentru un machiaj profesional am fost prima data la nuntă. Apoi nu prea mi-a mai venit să mă risc. La al doilea mare eveniment, botezul mândrului, am chemat o prietenă care se pricepea bine. M-a transformat și pe mine din mamă obosită în femeie normală 😊.

 

La nuntă a fost un dezastru. Nu contează că intri într-un salon dacă oamenii de acolo sunt tineri dar au făcut școale de makeup pe vremea bunicii. Da, se simte că nu-s încântată nici acum desi s-a petrecut acum 5 ani. Nici nu aș avea cum. Am dat mulți bani ca să ajung acasă și să îmi sterg spoiala de la ochi. Nu mă înțelegeți greșit, nu am nimic împotriva machiajului profesional făcut la salon, chiar deloc, numai că tare contează și unde mergi și la cine mergi. E o artă și asta!

 

Mă uitam zilele trecute și răsfoiam site-ul Roxanei Drumitru, www.roxanadumitru.ro unde povestește despre tipurile de machiaj profesional și mai mult de atât are și filmulețe postate. Pe mâna ei m-aș lăsa!

Pentru mine este despre naturalețe și simplitate.

Pentru mine machiajul nu este despre a te schimba atât de mult încât nici bărbatul nu te mai recunoaște acasă. Nu este despre să nu te mai recunoască a doua zi când vă întâlniți la colt, la pâine, bărbatul pe care l-ai cunoscut la club. Machiajul este despre a enstopa fin din imperfecțiunile pe care le ai. Și despre a sublinia partea cea mai frumoasă a feței tale. Pentru mine este despre naturalețe și simplitate.

 

Eu știu că oamenii nu sunt la fel și nici preferințele lor nu sunt, nici când vine de ce pun în gură, nici pe ei și cu atât mai puțin pe fața lor. De asta știu și că este important să găsești un specialist care înainte de atinge tenul tău cu orice culoare, să te întrebe mai întâi ce îți dorești, ce îți place, ce te reprezintă, ce tip de machiaj te face să vrei să te pupi singură în oglindă. Este despre a găsi un specialist care pe lângă faptul că își cunoaște bine domeniul, poate să și adapteze la nevoile tale.

 

Până la urmă frumusetea este subiectivă. Frumusețea este în ochii celui care te privește. Dar încrederea pe care o emani celorlați este întodeauna despre cum te vezi tu când te privești. Este despre ce simți tu.

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create502

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu