Love. Time. Death

Nu cred că am înțeles tot ce era de înțeles din filmul ”Colatteral Beauty” pe care m-am încăpățânat să îl văd de ziua Emmei. Dar mi-a plăcut enorm de dureros. Vi-l recomand.

 ”If I live a dream, life is a nightmare because she’s not here to hold my hand”.

Sau poate am înțeles … Vedeam greu printre lacrimi, mă fura mintea din când în când, cu ochii fixați pe ecran, pentru că mă scufundam prea mult în propria durere. Moarte unui copil îți lasă prea multe de neînțeles ca să poți deschide cu adevărat ochii, urechile și mai ales sufletul … poate, cândva, când timpul va estompa și mai mult rănile și iubirea va cuprinde golul și moartea va face pace cu mine, sau eu cu ea. Până atunci … Te iubesc Emma, îmi este tare dor de tine. 1 AN. Zbor lin printre stele!

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create518

5 comentarii la „Love. Time. Death

  1. Ce pacat !!! Fetita mea va implini 1 an pe 3 martie si nu-mi imaginez cum ar fi sa fiu in locul tau…Si cand ma gandesc ca mi-a fost frica sa o nasc la stat dar nu am avut bani de privat. Eram convinsa ca acolo nu se poate intampla nimic rau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu