La pescuit de fructe

La pescuit de fructe

Ploaie, frig, adiere de iarnă, prea mult timp petrecut în casă, așa că David are nevoie de jocuri noi și de atenție. Indiferent de vreme el are nevoie de atenție. Putem și să spunem că l-am trimis la pescuit de fructe 🙂 .

 

La pescuit de fructe (12)

 

Am plecat la pescuit de fructe, la noi în bucătărie. Veselie mare și 10 minute timp pentru mine să scriu articolul acesta. David aleargă fructele cu o lingură, apoi le mai gustă un pic și mai nou le aruncă peste perete. Iar eu, stimata lui mama, fac genoflexiuni în recuperarea lor. Ce mai contează dacă băiatul e fericit!

La pescuit de fructe (9)

Dincolo de amuzament, jocul este foarte util. Il ajută să își dezvolte motricitatea și coordonarea. Îl ajută să descopere diferite texturi, mirosuri, culori și gusturi. Toate au fost bine spălate înainte, că doar știu cu cine am de-a face, nu ratează nimic de lins măcar un pic.

La pescuit de fructe (1)

David – 10 luni si o săptămână

 

Prea mult timp petrecut în casă, așa că am trimis copilul la pescuit de fructe, în bucătărie, în scăunelul lui de masă, cu o singură unealtă în mână.

 

Mai multe idei de jocuri și activități pe categorii de vârstă și dezvoltare de abilități găsiți aici.

 

 

 Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create502

4 comentarii la „La pescuit de fructe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu