La ginecolog cu copilul dupa tine

Se dă femeie însărcinată în 27 de săptămâni, copil de 1 an și 10 luni, soț care slavă bugetului lucrează și niciun ajutor suplimentar. Apoi urmează destule programări și analize pentru urmărirea sarcinii, unde cel mai des spre totdeauna, ne prezentăm în formație completă. Doamna doctor pe care o cunosc de aproape 4 ani de când tot încercam să avem un bebe și el se lăsa asteptat, deja s-a obișnuit cu situația 🙂 Știe când am ajuns la cabinet după sonorizările lui David.

Ultima vizită a fost senzație. Făcusem ca de obicei programare la prima oră de dimineață pentru a merge și domnul, numai că, înainte cu câteva zile m-au sunat să reprogrameze la prânz așa că am fost nevoită, pentru prima oară, să merg doar eu cu David. Se pare că pentru doctor nu era chiar o noutate situația. Pentru mine, da!

Am discutat pe scurt și rapid cu doctorul, printre lacrimile ficiorului și rugămințile să plecăm (nu îi plac medicii, nu are importanță rangul sau specializarea). S-a liniștit abia când am ajuns la ecograf și i-am explicat că îl vom vedea din nou pe bebe la televizor 🙂 M-am poziționat pe masa cu el pe picioarele mele, am dezvelit oul kinder și am asteptat să își facă arsenalul ”pupat-mângâiat-lins-hai noroc”, apoi a avut și doctorul voie să își facă treaba. N-a mai comentat David nimic. Se uita la monitor, asculta bătăile inimii, îmi zâmbea și atât, fără plânsete să plecăm. Pfff am scăpat! Eu n-am reușit să îi văd moaca moștenitoarei dar îl rog pe mândrul frate să îmi facă un rezumat.

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create881

3 comentarii la „La ginecolog cu copilul dupa tine

  1. Hi hi! Buna, Cristina! Ma identific cu multe dintre situatiile tale…eu am fost la ginecolog singura cu copilul meu cd avea doar vreo 3 saptamani, eu care aveam 40 febra si lesinasem inainte sa plec de acasa…am intrat in cabinet si ca sa ma dezbrac l-a tinut dl doctor in brate dupa care i l-a plasat asistentei ca sa capete experienta cu copii 🙂 timp in care el a reusit sa ma consulte caci aveam probleme!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu