“Killer mom” – noua mea porecla

Am făcut o nefăcută zilele trecute.

Vedeți jucăria asta pe care se dă David?

Am vrut și eu să mă distrez ca un copil. M-am dat pe ea. David stătea și se uita la mine de aproape. Mare greșeală! Aveam pe umăr toba lui pe care el nu binedispunea să și-o care, și de la viteză și gravitație, a ajuns toba fix în obrazul lui.

A fost ca în filmele cu proști. Îmi părea rău și mă simțeam vinovată și în același timp abia mă abțineam să nu râd. Bad mom!

David plângea 🙁 . Eu îi ceream iertare în genunchi analizând ca o băbuță obrazul lovit. M-a iertat repede cum face el de fel.
– Te iert mami, a fost din greșeală, știu. E în regulă.

Până seara i-a trecut orice urmă dar eu m-am ales de la cumnatul meu cu porecla ”killer mom”. După liniștirea lui David râdeam toți cu lacrimi și ne țineam cu mâinile de burți. V-am zis, ca în filmele cu proști.

Ce voiam să vă mai spun? Aveți grijă când va învârtiți sau vă întoarceți brusc cu chestii pe umăr. Nu se știe când ajung în obrazul cuiva.

Acum sper că sunt singura care își accidentează copilul din greșeală, se împiedică de el, îl zgârie când îi ridică chiloții, îi prinde bărbia în fermoar și capul într-un tricou cu capse nedeschise. De lovit cu capul de grindă nu am reușit, dar au reușit alții cu David 😀 . E întreg și are toate cele la locul lor,  stați liniștiți.

P.S: După două seri de la întâmplare, David s-a costumat cu echipamentul de box al unchiului. Acum nu știu dacă să se apere de killer mom sau să se antreneze ca să îi facă față :))) .

Nu, proteza pentru dinți nu a fost folosită de nimeni altcineva înainte.

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create909

2 comentarii la „“Killer mom” – noua mea porecla

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu